A BalatonPro oldala mobilról is könnyedén böngészhető

Nekem nagyon fontos, hogyha megnyitok egy weboldalt, akkor azt kényelmesen tudjam böngészni telefonról és tabletről is, ne csak laptopról. Amennyire ez egyszerűen és evidensen hangzik, annyira nem az a gyakorlatban, ami nekem nagyon fura. Pedig ma már némelyik telefon kijelzője akkora, mint egy kisebb tablet, ami meg már tényleg csak egy lépés a laptop felé. Szóval azt gondolom, hogy nem lenne nagy kérés, hogy a telómon is minden a megfelelő módon jelenjen meg. Mint például a BalatonPro weboldala.

Böngésztem is eleget az idei nyáron és azt hiszem, hogy a következőn is fogom. Ugyanis idén eldöntöttem, hogy megtanulom a vitorlázás alapjait és ennek megfelelően elég sok időt töltöttem a vízen, lenn a Balatonon. A BalatonPro csapatának a siófoki kikötőben vannak hajói, onnan lehet bérelni kisebb-nagyobb vitorlásokat egyaránt. Nagy a flotta, szóval mindenki megtalálja a neki való hajót: vannak kisebb társaságoknak valók, amik inkább egy hétvégi kiruccanásra komfortosak és vannak persze olyanok is, amik akár egy hétig is bőven kényelmesek lehetnek. Igazi úszó hotelek, vagy legalább apartmanok, amik fel vannak szerelve fürdővel, konyhával és minden olyasmivel, amire az embernek csak szüksége lehet a hétköznapokban.

A BalatonPro weboldalán végig lehet futni még azon is, hogy melyik típusnak milyen műszaki adatai vannak, így ha valakit ez a rész érdekel a hajó kiválasztásánál, annak sem kell információ hiányban szenvedni. Ugyanakkor azok számára is sok okosság van a weben, akiknek nem mondanak sokat a számszerű paraméterek és helyette inkább jótanácsokra várnak. Minden hajónál részletes ismertető található, hogy kinek ajánlják, mire érdemes odafigyelni és persze az is ott áll feketén-fehéren, hogy az év egyes szakaszaiban pontosan mennyibe kerül a bérlése különböző periódusokra. Így mondjuk lehet bérelni például egy Rebell 31-et az augusztusi főszezonban egy teljes hétre 379 000 forintért, amit ha leosztok azzal, hogy az hat embernek kényelmes és 6 éjszakát tölthetnek a hajón, akkor fejenként és éjszakánként durván 11 000 forintba kerül a hajó bérlése. Ez olcsóbb, mint egy olcsónak számító balatoni szállás. De vannak persze más opciók is, mindent meg lehet találni árral és pontos paraméterekkel a balatonpro.hu oldalon.

Természetesen a speciális igényekre is fel vannak készülve, így mondjuk ha valakinek nem lenne elég a standard csomagokban elérhető szolgáltatás, akkor érdemes egyedi ajánlatot kérni, vagy csak simán felhívni őket telefonon és megérdeklődni, hogy lehetséges-e, amit megálmodtunk.

Számos más programot is lehet náluk foglalni, ami persze mind-mind vízzel kapcsolatos és a kikapcsolódást, csapatépítést, vagy épp a különleges alkalmak mégkülönlegesebbé varázslását segítik elő. A teljes listáért látogassátok meg a BalatonPro weboldalát, akár telefonról, akár tabletről, akár laptopról. Aztán remélem, hogy jövő nyáron veletek is találkozok a vizen!