A legjobb dolog mobilról cipőt rendelni!

A mobilom mindig velem van! Nem igaz, hogy nem jók semmire, csak a felesleges időtöltésre – én sok praktikus dologban hívom segítségül az okoskészülékem. Segít a napi vízfogyasztásomban, ott vezetem az étrendemet, nyelvet tanulok és még meditációs appom is van. Az online jógát is mindig a telefonomról nézem és csinálom. Emellett például rendelni is sokszor szoktam mobilról, mert kényelmes, sőt, sok webshopnak olyan jó saját applikációja van, hogy még jobb élmény is a tabletről vagy telefonról rendelés, mint asztali gépről vagy laptopról. Sokszor vannak olyan akciók is, amik például csak az appról érhetőek el. De simán online is tök jó böngészgetni, nézelődni a mobilomon, a kanapén vagy az ágyban pihenve. Főleg az elmúlt éveknek köszönhető, hogy teljesen elment a kedvem attól, hogy fizikai boltban vásároljak… A tömeg, a várakozás nem az én világom. Így marad az online vásárlás. Mamikám mindig nevet rajtam, amikor mesélem neki, hogy ismét a futárt várom. Tudja, hogy nagyon szeretek vásárolni, na. Nem szégyellem, mert megdolgozok a pénzemért, emellett tudatosan gondolok a jövőmre is! Ezen felül nagy akcióvadász is vagyok, szóval biztos nem nyugszom addig, amíg a lehető legjobb ajánlatot meg nem találom. Van néhány jól bejáratott webshopom, ahonnan nagyon szívesen rendelek, így nyilván a személyre szabott hirdetéseik és ajánlataik is megtalálnak újra meg újra.

Múltkor a nagymamámnak kerestem a múltkor valami kényelmes cipőt a https://cipomarket.hu/rieker oldalon, mert panaszkodott, hogy egy általa kedvelt márkáról van szó, de bármerre jár, mérethiányos a kínálat. Én pedig bíztam a Cipőmarket szortimentjében, ugyanis még sosem kellett bennük csalódnom, rengeteg Tamaris és s.Oliver cipőt, valamint több Heavy Tools táskát szereztem már be tőlük. Közel negyven márka termékeit forgalmazzák, gyors szállítással, baráti árakon, akár 50 %-os akciókkal, értékcsökkentett darabok esetén pedig 60-70 %-os kedvezménnyel. Náluk minden évszakra találhatunk megfelelő, komfortos és minőségi darabot számos csizma, bokacsizma, papucs közül, a webshop női látogatóinak ezen felül szandálok és magassarkú cipők állnak rendelkezésükre.

No de térjünk vissza a https://cipomarket.hu/rieker linkhez! Miben is különleges, miért jó a Rieker brand? Azon felül, hogy már szuper, fiatalos sneakereket is találhatunk náluk (én be is szereztem egyet fehérben, mennyei puha a talpa, egy álom benne a séta), azon felül a klasszikusabb formákkal inkább az idősebb korosztályt igyekeznek kiszolgálni. Speciális kialakításukkal, legújabb technológiáikkal mind a láb kényelmét helyezik az első helyre. A felsőrész általában légáteresztő, könnyű, hogy biztosítsa a láb szellőzését és semmiképp se szorítsa el, a talp pedig (különösen a férfi modellek esetében) gyakran extra széles kialakítással bír. Ezen felül számos cipőjük rendelkezik az úgynevezett Antistressz technológiával ellátott talppal, ami még inkább kíméli a lábat minden egyes lépésnél, tompítja a földhöz érkezés súlyát, azaz könnyebb és ruganyosabb lépteket ígér. Emellett érdemes még megemlíteni a Memo soft memóriahabos talpbetétet is, ami szintén a lábboltozat megfelelő alátámasztását hivatott elősegíteni. Olyan funkciókkal is ellátta a Rieker egyes modelljeit, mint például a praktikus gyorsfűző, ami főként azoknak lesz segítségükre, akik nehezen tudnak lehajolni a cipőfűző bekötéséhez, sokat bajlódnak vele. Így nem kell többé kötögetni, elég a megfelelő szorosságúra húzni a műanyag kis eszközt, ami onnantól rendesen a lábon tartja a cipőt, amennyire csak kell.

A https://cipomarket.hu/rieker oldalról végül mamámnak egy félcipőt helyeztem a virtuális kosárba, ami szerintem tökéletes lesz az átmeneti időben és még akár nyáron is – ráadásul 10 % kedvezménnyel tudtam hozzájutni.

Szerettem volna magamnak is választani valamit, így egy espadrille cipőre emlékeztető, háncstalpú kis cipő mellett döntöttem a nyári szezonra készülve. Ez is 10 %-os akcióban volt meghirdetve, szóval különösen örültem, hogy ezek szerint jókor látogattam el a honlapra.

https://cipomarket.hu/rieker

A vásárlási és szállítási információk elérhetőek a weboldalon, a Gyakran Ismételt Kérdések felületen. Nagyjából annyit érdemes tudni, hogy nem szükséges az oldalon regisztrálni ahhoz, hogy vásároljunk, ez jelentősen meggyorsítja a folyamatot. Ezen felül garancia is jár természetesen a cipőkre és táskákra, ez minden esetben 6 hónapot jelent. Cserére is van mód, 14 napon belül, aminek költsége 1490 Ft, és visszaküldésre is lehetőséget biztosít a Cipőmarket, ebben az esetben 14 munkanapon belül utalják vissza a termék(ek) vételárát. A visszaküldés saját költségre történik.

A termékek árát előre utalással és utánvéttel is lehet rendezni, nagy összegű, 70 ezer forint feletti rendeléseket pedig csak előre utalással. A szállítás GLS futárszolgálat segítségével történik, két opció közül lehet választani: házhoz, vagy Pick Pack Pontra történő szállítás.

Alig várom, hogy megjöjjenek a cipőink mamával, és hogy “bevethessük” őket egy közös séta alkalmával. Remélem, hogy nektek is segítettem ezzel a kis bejegyzéssel!