A régi telefonom már nem volt megmenthető

Volt egy régi okostelefonom. Na jó, annyira nem volt régi a maga 2017-es gyártási idejével, de mégis olyan érzés volt, mintha ezeréves lenne. Lassú volt, állandóan lefagyott, nem működött a töltője és az akkumulátorideje is nagyon rövid volt. Hűséges típus vagyok, ezért nem akartam lecserélni, bíztam benne, hogy kellő szakértelemmel új élet lehelhető bele. Először elvittem egy telefonszervizbe, hátha ott tudnak csinálni vele valamint. Azt mondták, a képernyőt kicserélik – tudniillik a képernyő is törött volt – de a többi problémát nem tudják javítani. Ráadásul a képernyő csere is kb. annyi lett volna, amiből már tudok egy új telefont venni.

Szomorúan ért a hír, de nem adtam fel. Van egy haverom, aki extrém szinten ért az elektronikai eszközökhöz. Megmutattam neki is, de elmagyarázta, hogy szeretett mobilom a temetőbe kell helyeznem, mert nagyon költséges a javítás, és úgyis újra elromlana elég hamar. Hogy ne búsuljak, azt ajánlotta, keressem fel a https://www.bestmarkt.hu weboldalt, ott biztosan megtalálom a tuti készüléket.

 https://www.bestmarkt.hu

A BestMarkt egy óriási elektronikai üzlet, ahol a vásárlók több, mint 110 ezer féle termék közül válogathatnak. A webshop mellett van üzlethelyiségük is, ahol 6803 féle termék érhető el. Ezeket azonnal átvehetjük a vásárlást követően. Ha olyan terméket rendelünk, ami nincs az üzletben, akkor pedig egy kicsit várnunk kell, hogy a raktárból megérkezzen a vásárolt termék.

Ilyen nagymennyiségű termék között nehéz navigálni, ha nincs megfelelően felépítve a keresőrendszer. A BestMarkt online üzlete lehetővé teszi nekünk, hogy konkrétan rákeressünk egy adott termékre a keresőmezőben, de a kategória menüt böngészve is megtalálhatjuk, amire szükségünk van. Nincs más teendőnk, mint legörgetni a „Termékkategóriák” menüpontot, és a fő- valamint alkategóriák segítségével ahhoz a termékhez navigálni, amit venni akarunk. A telefonok például a „Mobiltelefon, Tablet” főkategórián belül az „Okostelefon, Mobiltelefon” alkategóriában találhatók. Amint rákattintunk az alkategóriára, egyből elénk tárul a 290 különböző mobil, köztük okostelefonok és hagyományos készülékek is.

A találatok tovább szűkítésében az okosan megtervezett szűrőrendszer segít. Ennek segítségével beállíthatjuk, milyen árkategóriában keressünk telefonokat, milyen gyártót preferálunk, milyen kialakítást szeretnénk, milyen kijelző méretet és még rengeteg minden mást. Ha ügyesek vagyunk, előttünk lesz az a néhány darab készülék, amelyek minden igényünk kielégítik. Itt lesz igazán nehéz a döntés, de a BestMarkt webshopjának zseniális alkotói egy nagyon profi megoldást találtak ki, ami mindent egyszerűbbé tesz.

A kilistázott termékeknél a „kosárba tesz” gomb mellett rányomhatunk az „összehasonlítás” gombra is. Ezzel betesszük a cuccot az összehasonlító menübe. Ez egy táblázat, ahol egymás mellett jelennek meg az általunk összehasonlítani kívánt termékek paraméterei. Így pillanatok alatt láthatjuk, hogy melyik termék miben tud többet vagy kevesebbet a másiknál, és így sokkal könnyebbé válik a döntés.

Ha telefont, számítógépet, konyhai eszközöket, lámpát vagy bármilyen más elektronikai cikket szeretnél venni, mindenképp keresd fel a https://www.bestmarkt.hu-t, mert itt biztonságosan és kényelmesen tudsz vásárolni, ráadásul óriási kínálat vár!