Csapatépítő tréning, extra csokis fánk és humoros feliratok

Egy mobiltelefonok adás-vételével foglalkozó kis vállalkozásban vagyok alkalmazott már évek óta. Főnököm – aki egyben régi barátom – megkért, hogy szervezzem meg a szokásos évente megrendezésre kerülő csapatépítő bulinkat. Már rutinos vagyok ebben, így minden gördülékenyen zajlott. Kiválasztottam és lefoglaltam a helyszínt, gondoskodtam az apró részletekről. Mindezek mellé azt találtam ki, hogy vicces lenne, ha mindenki a csapatból humoros pólót viselne, akár mindenki ugyanolyat, vagy külön – külön mindenki valamilyen mókás, a személyiségére utaló, frappáns szöveggel ellátott pólót. Mindannyian jó barátjai vagyunk egymásnak, így ezt csapatunk minden tagja értékelné- ebben abszolút biztos voltam.

Mivel még soha nem vadásztam efféle holmira, így sejtelmem sem volt, honnan tudnék beszerezni ilyen ruhadarabokat. Vajon mennyire hosszadalmas saját, egyedi nyomtatású rendeléseket lebonyolítani, illetve szükséges -e egyáltalán? Talán van olyan weboldal, ahol már alapból olyan nagy a választék, hogy azon nyomban lehetőségem nyílna kiválasztani a csapat számára tökéletes darabokat. Eképpen merengtem magamban, és dilemmámra szerencsére hamar meg is jött a válasz. Ugyanis ahogy bolyongtam az internet által felkínált releváns szolgáltatók között, feltűnt egy felettébb humoros névvel ellátott szolgáltatás, mely hihetetlenül színes termékpalettát kínál a hozzá látogatóknak. A LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop hű marad a nevéhez, mert iszonyúan jól szórakoztam már azzal is, hogy végiglapoztam az általuk feliratozott pólókat.

Az oldalon fellelhető menüsorban rátaláltam arra az opcióra, miszerint egyedi megrendeléseket is gyorsan teljesítenek, így megnyugodtam, hogy semmiképpen sem maradunk kollégáimmal pólók nélkül. Viszont első körben mindenképpen szét akartam nézni a termékpalettán. A ,,poén” elvevezésű gyűjtőfogalom alatt rá is találtam több olyan felirattal ellátott darabra, melyek visszautaltak a csapatunkon belül bizonyos egyéni tevékenységekre, vagy múltbéli megmosolyogtató, vicces helyzetekre.

Nem is hittem, hogy ennyire egyszerű dolgom lesz ezzel a projekttel. Ráadásul – ahogy az a LOLmarkt.hu bemutatkozásában is olvasható, a rendelés leadását követően egy – két munkanapot követően megkaphatom a kért pólókat. Már csupán a méretek terén kellett matekoznom egy kicsit. Szerencsére minden társunk rendelkezett munkapólóval, melyekből tartalék is volt raktáron, így azokat gond nélkül sikerült lemérnem. Nagyon megörültem, amikor felfedeztem a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshopjában a segédlet táblázatot a ,,méretválasztás” opció alatt. Itt egy nagyon szuper videót is találtam, melyet a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop üzemeltetői készítettek amiatt, hogy minél egyszerűbben le tudja venni a megrendelő az igényelt méreteket. Alapos instrukciókra támaszkodva vezet végig minket az ajánlás, hogy végül biztosan a megfelelő méret kerüljön kiválasztásra.

LOLmarkt.hu - Vicces póló webshop

Kicsit elkalandoztam a weboldalon belül, és ráleltem egy blogra, ahol folyamatosan nyomon követhetjük a póló készítők aktuális híreit, bejegyzéseit. Itt belekukkantottam néhány írásba, és nagyon érdekesnek tűnt azok tartalma. Például az érdeklődők betekintést nyerhetnek a szitázás technikájába, magyarán, hogy hogyan kerülnek fel a nyomatok a pólókra. Még egy rendhagyó bejegyzésre is volt szerencsém rálelni, méghozzá egy szuper csokis, suhajdás fánk receptjére. Ez lehető legtökéletesebb időpontban érkezett, mint információ, hiszen éppen azon gondolkoztam néhány napja, hogy mit is süthetnék a csapatépítőnkre.

Minden szuper lett végül, a pólók tényleg hihetetlenül gyorsan megérkeztek, és a méretek is teljes mértékben passzoltak. Ahogy meglátta mindenki a saját, névre szóló pólóját, hatalmas nevetésben tört ki. A fánk is csodás lett és amellett, hogy jól szórakoztunk, egy örök emlékként is szolgál mindannyiunk számára ez a néhány ruhadarab. És ahogy elnézem a megrendelt pólók minőségét, nem lehet kétségem afelől, hogy ezek az emlékek sokáig bírni fogják majd a gyűrődést.