Energetikai tanúsítványt rendeltem a telefonomról

Kétségtelen, hogy a modern kor egyik legnagyobb vívmánya a mobiltelefon, azon belül is főképp az okostelefonok.
Hihetetlen, hogy mennyi lehetőség rejlik bennük, én legutóbb akkor éreztem ezt a rendkívüli előnyt, amikor energetikai tanúsítványt rendeltem telefonról.

A segítségemre ebben az okostelefonomon kívül az e-tanusitas.eu oldala szolgált. Az e-tanusitas.eu csapatának feladata energetikai tanúsítványok készítése Magyarország egész területén.
Ez a cég abban különbözik az átlagtól, hogy itt akár SOS eljárással is kérhetjük az energetikai tanúsítvány kiállítását, ami azt jelenti, hogy 24 órán belül a kezünkben tarthatjuk az említett dokumentumot.

Az igénylése hihetetlenül könnyű: telefonon kell őket felhívni, vagy visszahívást kérni első lépésként.
A telefonbeszélgetés során a cég kollégája elkéri azokat az adatokat, amelyek szükségesek a szakértők számára.

Ezt követően a cég egyik mérnök kollégája felveszi velünk a kapcsolatot, és egyeztetünk vele, hogy mikor tud kijönni hozzánk helyszíni felmérésre.
Fontos ismét kihangsúlyozni, hogy nem csupán Budapesten dolgoznak a cég munkatársai, hanem az ő feladatuk energetikai tanúsítványok készítése Magyarország egész területén! Bátran hívhatod őket, bárhol is laksz az országban.

A helyszíni felmérés után már készül is a tanúsítvány. A mérnök egyből küldi a felmérés végén az adatokat az irodában szorgoskodó csapatnak, akik neki is fognak elkészíteni a dokumentumot.
Olyan gyorsan dolgoznak, hogy a papírunkat 24 órával a helyszíni felmérés után már akár át is vehetjük a GLS futártól.
Amennyiben gyorsabban lenne minderre szükségünk, akkor sincs gond: 12 órán belül már e-mailben is megkaphatjuk, ha elektronikus kivitelben is megfelel számunkra, de ha végképp SOS, akkor a HET-számot (tehát a tanúsítvány azonosítóját) is el tudják küldeni, amivel az ügyvéd már írhatja az adásvételi szerződést.

Az e-tanusitas.eu nem csak a gyorsasága, hanem a kedvező árai miatt is kiváló választás. Természetesen nem minden ingatlan esetén dolgoznak egyforma áron, azonban minden esetben kiemelkedően jó áron kapjuk meg, legyen szó akár egy aprócska lakásról, vagy éppen egy többszintes családi házról.

Az árat befolyásolja, hogy a felmérés tárgya lakás vagy családi ház, illetve az is, hogy hány négyzetméter az ingatlan, valamint még az ingatlan elhelyezkedése is meghatározó tényező lehet. Ez utóbbi szempont alapján a fővárosiak előnyben vannak, de a vidékieknek sem kell fájjon a fejük, a különség nem jelentős.

Én nagyon meg voltam elégedve az e-tanusitas.eu munkájával. Kiváló munkát végeztek, a kollégák kedvesek és tagadhatatlanul profik.

Hihetetlen, hogy manapság már ilyen komoly dolgokat is el tudok intézni mindössze egy mobiltelefon segítségével!