Itt volt az ideje beszerezni egy új mobilt és egy táskát

Eddig a mobiltelefonjaim képernyőinek meglehetősen kicsi volt a felületük. Ennek az az oka, hogy egyszerűen nem számított. Sosem szerettem telefonáláson kívül igazán másra használni a telefonjaimat. A böngészésre és a játékra sokkal inkább szeretem a laptopomat igénybe venni, mert az nekem sokkal kényelmesebb, mint az az ujjammal szórakozni a mobiltelefonom képernyőjén.

Most azonban ki fog jönni egy új játék, amit csak kizárólag mobiltelefonokkal lesz kompatibilis, ezért a laptopomon nem fogom tudni játszani sajnos. A jelenlegi telefonomon is elfutna ez a játék, azonban a kis felület miatt meglehetősen kényelmetlen lenne azon játszani.

Mivel ez a játék nagyon érdekel, és már évek óta várok rá, ezért kénytelen leszek vásárolni magamnak egy olyat, aminek a nagysága már elég lesz a kényelmes játékhoz.

El is indultam az egyik legközelebbi üzletbe, és reménykedtem, hogy ott majd az eladók segíteni fognak nekem abban, hogy kiválasszam a legideálisabb készüléket, mert én egyébként nem igazán értek ezekhez a kütyükhöz.

Az ott dolgozók nagyon rendesek voltak, több lehetőséget is felvázoltak előttem, és elmondták, hogy mik ezeknek az előnyei és a hátrányai.  Végül megtörtént a választás, utána pedig boldogan indultam haza. Éppen gyalogoltam a járdán, mikor egy kisebb puffanást hallottam. Így vettem észre, hogy kiszakadt a táskám, amiből kiesett az új mobilom doboza. Szerencsére jól be volt csomagolva, így nem esett baja, ez viszont egy jelzés volt arra, hogy itt az ideje, hogy új táskát nézzek magamnak.

Így hát otthon felnyitottam a laptopomat, és elkezdte, táskák után nézelődni. Végül megakadt a szemem egy online üzleten, mert nagyon megtetszett a weboldaluk. Ez az annataska.hu weboldala. Pár perc itt tartózkodás elég volt már ahhoz, hogy tudjam, ez lesz az a hely, ahol az új táskámat meg fogom szerezni. Ennél jobb táska webshoppal még soha nem találkoztam. Áttekinthető, gyors és mindent gyorsan megtalálok rajta. Persze a legfontosabb az, hogy rengeteg kiváló táskát találhatunk itt magunknak, így akármilyen igénnyel is látogatunk el ide, meg fogjuk találni azt, amire szükségünk van.

táska webshop

A termékek közötti keresgélésnek itt több módja is van, és mindegyik nagyon jól működik.

Használhatjuk például egyszerűen a keresőmezőt is, amibe például én annyit írtam be, hogy piros táska. A kereső kiválóan működik, ugyanis azonnal kaptam is egy terméklistát, ahol csak és kizárólag olyan táskák jelentek meg, melyeknek a meghatározó színei között ott van a piros.

Egy másik lehetséges módja a táskák közötti kutakodásnak az, hogy az oldal legfelső részén található márkák egyikre rákattintunk. Ez egy kiváló választás azok számára, akik mindenképpen egy adott gyártótól szeretnének táskákat vásárolni.

Végül ott van az a lehetőség is, hogy az oldal bal oldalán található rendszer segítségével pontosítsuk azt, hogy mit is keresünk. Itt beállíthatjuk többek között azt is, hogy női, férfi vagy unisex táskákat szeretnénk látni, de ezt megtehetjük a színekkel is.

Úgy gondolom, hogy ez a csapat mindent megtesz azért, hogy a vásárlói élmény a lehető legteljesebb legyen! A tökéletes táska webshop számomra itt kezdődik!

Mivel nem szerettem volna túl sokat költeni, azért kifejezetten hasznos volt számomra az a funkció, aminek a segítségével a legolcsóbb termékek kerültek előre a felsorolásban. Örömmel láttam, hogy a webshop azokra is gondol, akik nem tudnak túl sokat költeni. A legjobb az egészben viszont az, hogy itt az olcsó termékek is fantasztikusan néznek ki.

Kiválasztottam magamnak egy Tamaris márkájú női testtáskát, amihez ráadásul 21%-os kedvezmény is járt! Így aztán tényleg hihetetlenül kedvező áron jutottam hozzá ehhez a nívós darabhoz. A táska teljesen fehér, és a felsőrésze szintetikus anyagból készült. A termékleírásban a pontos méreteit is láthatjuk, ennek köszönhetően biztos lehettem benne, hogy akkora méretű táskát vásárolok, amire nekem pontosan szükségem van. Külön tetszett, hogy a termékfotókból több is volt, így például azt is láthattam a vásárlás előtt, hogy a táska hogyan fest belülről.

Nem is válogattam tovább, és betettem az elektronikus kosárba a terméket. Itt regisztráció nélkül is lehet vásárolni, amit én nagyon szeretek. Ettől függetlenül később lehet még regisztrálni fogok, mert szinte biztos vagyok benne, hogy még igénybe fogom venni ennek a táska webshopnak a szolgáltatását.

A rendelés és a vásárlás végtelenül egyszerűen történt. Több választási lehetőségünk van a fizetési módokat illetően. Én az utánvételes fizetést választottam, mert azt szeretem a legjobban. A termék átvételét tekintve dönthetünk a házhozszállítás vagy a csomagátvevő pont között. Az előbbit kényelmesebbnek tartottam, így amellett döntöttem. A csomagom időben és sértetlenül megérkezett hozzám. Mikor megláttam a táskát, egyből tudtam, hogy kiváló döntést hoztam. Pontosan úgy nézett ki, ahogy azt a webshop képei alapján elképzeltem.