Mobilitásról szól az életünk

Az első dolog, amivel a “mobil” kifejezés elterjedt, az én emlékezetem szerint valóban a mobiltelefon volt. Aztán jöttek az “okos” dolgok és szinte minden “okossá” lett. Okosóra, okos TV, és mit ad Isten, az a történet is az okos telefonnal kezdődött. Az, hogy bármikor tudunk szólni egymáshoz, tényleg azzal az érzettel jár, hogy mobilisabbak vagyunk (okos eszközök által). Lehetünk bárhol, útközben is intézhetünk mindent.

Van ma már olyan is, mint mobilvizszerelo.hu, ami egy csodálatos szolgáltatás, és a neve mindent visszaad. Ezt is intézhetjük a neten is, bármikor. Olyan gyorsan kiérkeznek, hogy azt az érzetet keltik, mint akik megállás nélkül köröznek a városban (tehát mobilisak), és ha hívják őket, jönnek, mint a taxi. Persze, tudom, hogy ez nem így van a gyakorlatban. Nem történhet így, de valóban, még az oldalukon is az 1 órás belüli kiérkezést ígérik (gondolom ideális körülmények között). És nagyrészt tudják is tartani, legalábbis a főváros területén biztos, de akörül sem váratnak nagyon.

Mobilisak annyiban is, hogy nem vagyunk mi sem, ők sem eszközhöz kötve. A neten is felvehetjük tehát velük a kapcsolatot, mert mindenhol ott vannak. Észre fogjátok venni a nagy sárga feliratot a mobilvizszerelo.hu főoldalon. Leírhattok mindent ott is, ha oda kattintotok, és ha mondjuk felöltőkártyásak vagytok és nem akartok hívást indítani. Ha leírtátok, majd ők megkeresnek.

Mit kínálnak? Vízszerelést például: wc-k, kádak, csaptelepek – fürdő és a konyha, ezeken belül minden. Mit még? Csatornázást. Az egészt lefolyót és szennyvízhálózatot átlátják és szerelik, ha baj van. Csőtörés esetén is hívhatók természetesen, kismillió ilyen esetet láttak már, és ott van még a duguláselhárítás is. Van, hogy ilyen téren is akkora a probléma, hogy ők kellenek. Profik, szakértők, számlaképes tanult emberek. Bizony, az iskola náluk pont olyan a fontos, mint a gyakorlati tapasztalat. AA minősítés, garantáltan a szakmát legjobban egykoron elsajátított kollégák, és mindig, mindenki által elfogadott számla (biztosítók stb.), és garancia a munkáikra. Cégként nagyszerűek, emberként a szakmájukban elmélyültek, és empatikusak! Tudják, senki nem szeret sokat várni arra, hogy használhassa újra saját otthonában a wc-t, vagy a mosdókagylót, teszem azt. Ezért nagy lelkiismeretességgel is eljárnak a munkájuk során. A hozzáértés mellett – mert ez is fontos.

És nem említettem még a fűtésszerelést. Tapasztalt fűtésszerelőkkel monitorozzák a fűtőhálózatunkat és hárítanak el bármi problémát, vagy szerelik meg azt, legyen szó tényleg mindenféle kihívásról, amit az ilyen rendszerek állíthatnak feléjük. Ha ilyesmi (említett) területen történik valami baj nálatok, és segítség kell, hívjátok hát a mobilvizszerelo.hu-t.

mobilvizszerelo.hu