Mobilról veszünk már komoly nagykonyhai eszközöket is

A panziónk konyhájának felszerelése okvetlenül egy kiemelten kezelt projekt volt számunkra, hisz sokkal vonzóbbak leszünk, ha mi is tudunk már reggelit adni a vendégeknek. Nem csak a szomszédunkban lévő pékség lesz képes erre… Úgyhogy ez lett 2022 nagy dobása a fejlesztések sorában. Minden évben kell valami érezhető előrelépés – ez a mottónk, hogy megmaradjon a hitünk, és tovább csináljuk mindig a közös “üzletünket”. Akkor is, ha más típusú nehézségek vannak a láthatáron.

De, rohanó világunkban a legfontosabb dolgok sem vihetnek el annyi időt, hogy másra, magukra a hétköznapi ügyekre ne jusson! Nem zárhatunk be átalakítás miatt, így erre kevés időt kalkuláltunk be. Emiatt már egy olyan nagykerrel is, mint az Rdealer, telefon segítségével, két fontos dolog intézése között vettem fel a kapcsolatot! A jó kereskedő fel van készülve azonban erre. És náluk sem pusztán arról van szó, hogy napközben, rohanva tudtam volna felhívni őket… Hanem tudtam küldeni okostelefonon nekik üzenetet egy űrlap kitöltésével, ezért előre tisztáztuk a kérdéseimre kapott válaszokkal, hogy meg tudunk majd egyezni.

Annak ellenére, hogy nem vagyunk étterem, – főleg ár-szempontból – nagyon speciális igényeink vannak hőlégkeveréses sütő és egyebek terén. De hiába ők nem egy mindennapos apróságokat árusító hely, az rdealer.hu weboldalon is megszokott és megszeretett “webshop-elrendezéssel” keresgélhetünk, válogathatunk, informálódhatunk. Ez könnyebbé tesz mindent.

Tehát, ha az ugyan abszolút értelemben véve enyhe túlzás is, hogy az egész vásárlást lebonyolítottuk mobilon, de ha akartuk volna, azért megtehettük volna. Ugyanakkor van nagyon jó bemutatóterme is az Rdealernek! Ott még szét akarunk nézni, mielőtt véglegesítjük a megrendelést. Úgy látjuk, nyújt ez a kereskedő annyit, hogy alaposan végignyálazzuk a kínálatot és ne akarjuk elkapkodni a dolgot, mert a hőlégkeveréses sütő mellett találtunk mást is náluk, amiről nem is vártuk, hogy szintén meglesz majd ebből a webshopból.

Sőt, annyira széles kínálat fogadott minket eredetileg, hogy egy csomó téren megihletett még az Rdealer, nem csak a hőlégkeveréses sütő tűnik tehát már jó ötletnek… A Milantoast légkeveréses sütő segít majd a croissant, és a bruschetta friss elkészítésében, de miért ne adhatnánk ezek mellé szintén magunk által készített gyümölcslevet, vagy zöldséglevet? Santos 50 gyümölcsfacsaró, 79,5 mm-es betöltőnyílással – minden ilyesmi kapható náluk. Ez annak ellenére jó hír, hogy a hozzánk szintén közeli pizzériától kaptuk a tippet, hogy őket nézzük meg. Nem is számítottunk ennyi mindenre, így a bár részét a panziónknak is úgy fejleszthetjük majd. Hála, hogy igencsak jó áron szerezhetünk be, akár még használtan is innen profi, felújított cuccokat.

Mindig is egy olcsó kis hely voltunk, hogy nálunk mindenki megszállhasson, így nem igazán álmodtunk ennél sokkal nagyobbat. A szobáink árát továbbra sem emeljük majd, és azon területen nem is tervezünk nagy fejlesztést, de a jó konyha elősegíti a visszatérő vendégkört. És azért kezdtünk hinni benne, hogy ebben is előreléphetünk, mert az Rdealernek hála, tényleg rájöttünk, hogy nem kell a sütés-főzésben vendéglátási szinten annyira képzettnek lennünk… Nem arról van szó, hogy mindenki külföldről, az általa ismert nemzetközi nagykereskedőktől vásárol, amihez kell a speciális háttértudás. Minden ilyen, említett eszköz elérhető ehelyett ennél a magyar érdekeltségnél! Mindent meg lehet konzultálni velük, segítőkészek, noha a leírásaik is közérthetőek, szóval profi mesterséf és egyebek nélkül is megtudjuk náluk, mi lenne a legjobb nekünk.

Őket ajánlom mindenkinek a legnagyobb profiktól egészen a kezdőkig, hisz mint mondtam, utóbbiaknak ők a remény, hogy nagyon magas színvonalat elérhessenek, hazai garanciával, a vásárolt dolgokra, és belföldön intézhető lesz mindig, minden! Pedig a felhozataluk nemzetközileg elismert a pizzakemencétől a hűtőkig, és bármi egyébig! Szóval megfogtuk az Isten lábát ezzel a hellyel. Főleg, ha konyhát bővítünk majd a jövőben is.