Mobiltelefonról is el tudjuk intézni a kft alapítás procedúráját

Nagyon sokáig nem volt rendes okos telefonom. Ez főleg annak volt köszönhető, hogy a szüleim nem látták szükségét. Amúgy ez valamennyire igaz is volt, mivel inkább a számítógép vonzott. Viszont nagyon irigyen néztem mindig az osztálytársaimra, akik a legújabb mobilos játékokkal tudtak játszani. Főleg, mikor megláttam, hogy már giroszkóp segítségével is lehet irányítani játékokat, megevett az irigység.

Aztán eltelt egy kis idő, és én is megkaptam a saját telefonomat, ami annyira nem is volt rossz. Viszont ekkor jöttem rá, hogy ezek mennyire nem rám vannak kitalálva. A számítógépes múltam miatt hozzá vagyok szokva a billentyűzet érintéséhez és használatához. Egész nagy ujjaim vannak, így a telefonon gépelni, számomra egy pokoli folyamat. Sokkal lassabban írok és pontatlanabbul is. Többször megesik az, hogy egyszerre több gombot is lenyomok. Úgyhogy nem felhőtlen a viszonyom a telefonokkal.

Ettől függetlenül nagyon örültem, mikor a kft alapítás kapcsán sikerült találnom egy netes oldalt a mobilom segítségével. Sőt, a vicc az volt, hogy az egész procedúrát el tudtam intézni a telefonomon, bár ez inkább a Topcégalapítás érdemeiről mond el sokat. Biztos egyébként mindenkinek volt egyszer a kft alapítás témában álma. Én is sokat gondolkoztam ezen, mindig azonban azt éreztem, hogy egyedül nem vagyok elég hozzá. Mikor azonban beléptem a Topcégalapítás elképesztően jól kidolgozott oldalára, elkezdtem hinni abban, hogy többre is képest lehetek.

kft alapítás

Ehhez sokat hozzátett az oldal kinézete. Már csak az, hogy egy ilyen szép képpel nyitnak, mint a Duna és az Országház, rögtön megadja az alap hangulatot. Megkérdezhetnétek azonban, hogy mi köze van az Országháznak a kft alapítás témához. Erre egy nagyon egyszerű magyarázat létezik. A Topcégalapítás nem csak azokkal a szolgáltatásokkal foglalkozik, amit már az elnevezéséből ki lehet olvasni.

Székhelyszolgáltatást is lehet igényelni náluk. Erre pedig rengeteg okot adnak. Természetesen ez egy olyan költség, ami havi lebontású és visszatérő, ellentétben egy kft alapítás procedúrájával. Viszont azzal, hogy a székhelyért cserébe elengedik a kft alapítás díját, már rögtön meg tudják győzni az olyan kezdő vállalkozókat, mint én. Hiszen, vegyük végig azt, hogy mégis mit veszíthetünk? Ha megbizonyosodtunk róla, hogy az adott cég megbízható, akkor miért ne igényelnénk ezt a szolgáltatást is náluk. Hiszen székhely minden cégnek kell.

A kft alapítás azonban egy bonyolult folyamat és nem csak az a fontos a lerendezése során, hogy olcsó legyen a cég díja, akit megbízunk ezzel. Fontos az is, hogy kapjunk egy megfelelő tájékoztatót az egészhez. A kft alapítás menüpontban pedig ezt maradéktalanul megkapjuk. A tájékoztató nagyon részletes, mégsem érződik zavarosnak, vagy nehezen követhetőnek. Ebben talán segít az is, hogy a nyelvezet nem túlságosan szakmai, de ettől még minden információ, amit kapunk, az pontosan reprezentálja az általuk biztosított szolgáltatást. Ezeket a sorokat olvasva egyre inkább meggyőződhettem arról, hogy mennyire átlátható a folyamat, ha őket kérjük segítségnek.

Eljött az ideje, hogy a kft alapítás többé már ne csak álom legyen. Felhívtam őket és már az első benyomás nagyon pozitív volt. Nem volt semmi unott ügyfélszolgálatos, vagy flegma válaszok. Kellemesen elbeszélgettünk és el tudtam mondani mindent, amire csak szükségem volt. A kft alapítás minden hiba nélkül meg is történt, ezután pedig igényeltem náluk a székhelyet. Utóbbival azóta sem volt semmi gond.