Okos készülékek, okos döntések

A fiam nagyon vágyott egy új mobiltelefonra, ezért megkérdezte nem kaphatna- e tőlünk egyet. Megbeszéltük, hogy amennyiben besegít két hétig a családi vállalkozásunk körüli irodai munkálatokba, akkor választhat magának egy készüléket. Többféle feladattal is megbíztuk, az egyik ilyen volt, hogy megkértük rá, keressen egy nyomtató alkatrészeket forgalmazó céget, akiktől lehetőségünk nyílik házhoz rendelni nyomtatópatronokat és nyomtatópapírokat. Az előző cég ugyanis, ahonnan idáig rendeltem sajnos bezárta kapuit.

Nem hittem hogy találhatok másik szolgáltatót, ahol hasonlóan pozitív élmény lesz a Toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz – eredeti és utángyártott formában. Ám a Nyomtatóalkatrész.hu Kft. melyre a fiam talált rá az interneten, nem hogy eloszlatta a kétségeimet, de messze fel is múlta az előző cég pozitív erényeit. 

Kezdjük ott, hogy a toner és tintapatron rendelése nyomtatókhoz – legyen az eredeti vagy utángyártott – minden esetben ingyenes kiszállítás keretein belül jut el megrendelőhöz. Többször megesett már velem a múltban, hogy figyelmetlenségből nem számoltam azzal, hogy mindenből rendeljek, ami a készleten éppen kifogyott. Ilyenkor az előző rendelést hamar követte egy másik, és hát a kiszállítási költséggel nyilván mindkét esetben számolnom kellett. A Nyomtatóalkatrész.hu Kft szolgáltatásaival ez a probléma egy csapásra megszűnt, hiszen itt egyik esetben sem kell fizetnünk a kiszállításért.

Ráadásul a weboldalon felkínált kedvezmények igen jelentősek. Két termék után is azonnal jár, abban az esetben is, amennyiben a két termék teljesen eltér egymástól például egy színes patron és egy fekete patron esetében. Fiam beírta a weboldalon a keresőmezőbe a nyomtatónk típusszámát, hogy megnézhessük milyen színek elérhetőek a tonerek esetében. Szerencsére több gyönyörű szín is képviseltette magát a felsorolásban, így végül kiválasztottunk a fekete mellé egy ciánkéket is, hogy a hangsúlyos szövegrészek ki legyenek általa emelve, ha éppen nem hivatalos szerződéseket nyomtatunk. Egyszerű nyomtatópapírt helyeztünk még el a kosarunkban, de lenyűgöző volt az a választék, mely a papírokat jellemezte. Akadt savmentes, beállított pH értékű, 100% -ig gyapot alapú papír, mely a rendkívül magas D-max értéknek köszönhetően kiváló kontrasztot hoz létre nyomtatáskor. Egy másik típusú, ragyogó fehér, matt felületű papír olyan képek készítéséhez ajánlott, amelyekhez kitűnő színmegjelenítésre van szükségünk. Találunk itt vastag, 0,25 mm-es gyantabevonatos fotópapírt is, mely kitűnő minőségű, puha, fényes felületű képet eredményez. Van laminálható, tűzgátló (B1), mattfehér, szőtt poliészter textil, mely rugalmas és nagyon tartós. illetve festék- és pigmentalapú tintákkal is nyugodtan használható. Ezenkívül ellenáll a víznek és az UV-sugárzásnak. Beltéri és kültéri reklámfelületekhez ajánlott. Egy másik sav- és ligninmentes, mikroporózus, sima, szatinált felületű papír minimális fényességkülönbséget biztosít.

Egyszóval látható egy laikus számára is, hogy mennyire színes a paletta. Fizethetünk náluk utánvét keretein belül készpénzzel vagy bankkártyával. Amennyiben átutalni szeretnénk, úgy első körben az egyik kollégájukkal szükséges konzultálni, és az engedélyezés után az utalás zökkenőmentesen megoldható. Az engedélyezés kimenetele számos tényezőtől függ, úgy mint az igénylő személye, a rendelés összege, és hogy rendszeres vásárló-e az illető. Barion rendszeren keresztül fizethetünk bankkártyával is.

Mi az utánvét lehetőségével éltünk, és véglegesítettük is a rendelésünket. A toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz – eredeti és utángyártott kivitelezésben innentől gördülékenyebben fog zajlani, mint valaha. Mindannyian elégedettek voltunk, a termékek a megfelelő minőséget hozták, és a fiam is a két hét letelte után megkapta az áhított okostelefont.