Tedd zsebre és vidd magaddal bárhova a biztosításaid!

Ma már nehezen tudom elképzelni, hogy valahova elinduljak a mobilom nélkül. Az pedig igazán távolinak hangzik, amit a nagyszüleim, szüleim meséltek régebben. Hiszen az ő fiatal korukban nem volt ennyire magától értetődő, hogy bárkit bárhonnan elérhetünk. Meséltek a telefonközpontokról, illetve a régi kb. tégla nagyságú mobiltelefonokról is. Azok már valamennyire hasonlítottak a jelenlegi készülékekhez, de azokat még zsebre nehezen tettük. Megjegyezném, hogy lassan a mai mobilok nagy része szintén nem fér bele a zsebünkbe, viszont funkcióiban messze jár már az elődöktől. Egyértelműen az életünk szerves részévé vált. Az már más kérdés, hogy ez mennyire jó dolog. Mindenesetre rengeteg hasznos funkciója is van, és sok mindenben könnyítheti meg a mindennapi életünket. Emiatt gondolom azt, hogy ha valaki okosan használja, akkor gy igazán hasznos technológiáról van szó.

Szinte nálam is mindig van mobiltelefon, az életem egy részét mondhatni ezen keresztül élem le, szervezem meg. Idetartozik az ügyintézés is. Sokszor preferálom, hogymobiltelefonon keresztül intézzem el az ügyeimet, ezzel ugyanis rengeteg várakozástól, így közvetve rengetg bosszankodástól kímélem meg magam. Ez a biztosításaim esetében is így zajlik. Szerencsére ma már az applikációk révén még egyszerűbben tehetjük meg mindezt. Erre egy nagyon jó példa az e-alkusz, amelynek szakmai hátterét a Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban, biztosítási alkusz adja.

Na, de ki is az az alkusz?

Az, aki egyik pénzintézethez sem tartozik, ugyanakkor mindegyikkel kapcsolatban áll, tehát független. Célja, hogy a legkedvezőbb ajánlatot találja meg nekünk. Tehát egyértelműen a mi érdekeinket nézi, vagyis az ügyfelet képviseli. Tanácsadása díjmentes. Segít a biztosításkötésben, a kárrendezésben is. A Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban ráadásul több, mint 30 pénzintézettel áll összeköttetésben, így bőven van miből válogatni.

Mit kell tudni az e-alkuszról?

Pannon-Safe Kft - Pénzügyeink biztonságban
Ügyintézés percek alatt, sorbanállás nélkül

Az e-alkusz segítségével pedig mindezt a telefonunkon keresztül intézhetjük, ahogy még sok egyéb mást is. Az applikáció egyaránt letölthető iOS-re és Android-ra is. Ha esetleg nem találnád meg, akkor a https://www.pannonsafe.hu/ oldalt megnyitva, egyből felugrik egy kisebb ablak, amely az e-alkuszt hirdeti. Ott találsz egy QR kódot, amelyet ha beolvasol, akkor egyből a megfelelő helyre irányít át. Szerencsére ingyenesen van lehetőségünk letölteni, úgy ahogyan a regisztrálni is díjmentes tudunk. Az applikációban egy felületen láthatjuk az összes szerződésünket, így nem kell attól félni, hogy elveszünk közöttük. Sőt, a már meglévő szerződésinket is regisztrálni tudjuk. A díjfizetés miatt sem kell aggódnunk, mert az e-alkuszról értesítést kapunk – ráadásul akár többször is- ha esedékes a díjfizetés. A legtöbb biztosító felé azonnal és kényelmesen, kártyás fizetéssel rendezni is tudjuk azt. Lehetőség van ezen keresztül bejelenteni, ha valamilyen káreset ért bennünket. Ugyanitt felvehetjük a kapcsolatot a Kárdoktoron keresztül a Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban egyik munkatársával is, aki végigvezet minket a kárrendezési folyamaton. Kármegelőzés céljából pedig egy viharriasztás funkciója is van az applikációnak. Ha pedig külföldön akad valamilyen problémánk, akkor innen azt is megtudhatjuk, hogy hova tudunk abban az esetben fordulni segítségért.

Hogyan lehet használni?

  1. Töltsd le az applikációt a Google Play Áruházból vagy az App Store-ból!
  2. Regisztrálj Facebookkal, Google fiókkal, vagy e-mail címmel!
  3. Add meg a telefonszámod az ellenőrző SMS-hez!
  4. Igazold a személyazonosságod: írj alá a mobilodon!
  5. Ha még nem vagy ügyfél, akkor add meg a biztosítási szerződésed adatait!

Mindössze ezt a pár lépést kell követned, hogy élvezhesd a Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban biztosítási alkusz applikációját.